Bröllop

BRÖLLOP

Bröllopsfotografering i modern reportagestil med klassiskt vackra brudparsbilder. Jag jobbar med bröllops- och porträttfotografering på plats, i din miljö, där det händer. Det blir mer personligt och levande så. Min största uppgift är att fånga dig/er för att få fram era personlighet, känslor och utstrålning på bild. Livets mest minnesvärda ögonblick förtjänar att förevigas!

Normalt 7-10 dagar efter fotografering får ni digitala filer att välja från. Här kan ni välja ut bilder till förstoring, tackkort och allt annat ni vill göra med era bilder. – Fundera på vad ni vill ha så får ni hjälp med förslag på olika bildlösningar som fungerar för er.

Sommarmånaderna är populära och det kan vara en bra idè att boka i god tid. Bokningen är preliminär till dess att bokningsavgiften på 2000kr är betald. Efter första möte ska betalningen göras inom 7 dagar.

Vi skriver ett kontrakt på vad vi kommit överens om. Om inte betalningen har skett är det möjligt för andra att boka.

En heldag och kväll med fotografen, som följer er från första förberedelserna hos frisören till bröllopsvalsen. Ett roligt och fulländande alternativ för er som vill ha helheten. Porträttserie i olika miljöer, familjebilder, vigsel, brudskål, mingelbilder, dukning, middag, alla tal och underhållning, bröllopstårtan och festen så klart.

Inkluderar: 200st högupplösta digitala original filer för nedladdning.

Anpassat för att täcka det viktigaste. Dels en porträttsdel, en fotojournalistisk dokumentation av vigsel, familjebilder, kyrktrappan och mingel bilder. Avslutas oftast med ett stort gruppfoto.

Inkluderar: 60st högupplösta digitala original filer för nedladdning.

Ett planeringsmöte innan bröllopet. Vi går igenom dagen och önskemål. Dessutom rekognosering av porträttplatser, kyrka och festlokal, någon vecka innan er bröllopsdag.

Porträttfotografering på överenskommen plats innan eller efter vigsel. Bilder av er två och ev. några bilder av er tillsammans med best man, tärna eller brudnäbbar.

Inkluderar: 30st högupplösta digitala original filer för nedladdning.

HAPPY CUSTOMER

 

Camilla har gett oss ett professionellt bemötande och agerande från början till slut och vi känner att hon la ner sin själ i sitt uppdrag. Under själva fotograferingen fick Camilla oss att slappna av och få fram ett naturligt samspel oss emellan. Bilderna fick vi snabbt ta del av efter bröllopsdagen och vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi är helt enkelt helnöjda med vår bröllopsfotograf Camilla och kan varmt rekommendera henne till andra."

 

Anna & Carl-Johan Laurell

 

info@fotografsvensson.se +46 (0)702-409050