Bröllop

Fotograf Camilla M Svensson

Bröllop

Livets mest minnesvärda ögonblick förtjänar att förevigas!

Porträttpaket

1,5 Timmars fotografering och 4 Timmar redigering - 4500kr

 

Porträttfotografering på överenskommen plats innan eller efter vigsel. Bilder av er två och ev. några bilder av er tillsammans med best man, tärna eller brudnäbbar.

Inkluderar: 30st fotokopior 10x15 + högupplösta digitala original på cd/dvd.

 

 

Vigselpaket

3,5 Timmars fotografering och 6 Timmar redigering - 7500kr

 

Anpassat för att täcka det viktigaste. Dels en porträttsdel, en fotojournalistisk dokumentation av vigsel, familjebilder, kyrktrappan och mingel bilder. Avslutas oftast med ett stort gruppfoto.

Inkluderar: 60st fotokopior 10x15 + högupplösta digitala original på cd/dvd.

 

 

Heldagspaket

8 Timmars fotografering och 8 Timmar redigering - 12.500kr

 

En heldag med fotografen, som följer er från första förberedelserna hos frisören och till början av middagen. Porträttserie i olika miljöer, en foto- journalistiskt dokumentation av vigseln, kyrktrappan, familjebilder, gruppbilder, brudskål, dukning, mingel bilder av släkt och vänner.

Inkluderar: 100st fotokopior 10x15 + högupplösta digitala original på cd/dvd.

 

 

Heldag/Festpaket

Max fram till midnatt och 10 timmars redigering - 14.500kr

 

En heldag och kväll med fotografen, som följer er från första förberedelserna hos frisören till bröllopsvalsen. Ett roligt och fulländande alternativ för er som vill ha helheten. Porträttserie i olika miljöer, familjebilder, vigsel, brudskål, mingelbilder, dukning, middag, alla tal och underhållning, bröllopstårtan och festen så klart!

Inkluderar: 200st fotokopior 10x15 + högupplösta digitala original på cd/dvd.

 

 

Morgongåva My secret boudoir

1 timma fotografering och 2 timmars redigering - 2500kr

 

Ge din blivande man en morgongåva.Ge något speciellt till din älskade. Sensuella, vackra bilder att ge som morgongåva.

Inkluderar: 8st fotokopior 10x15 + högupplösta digitala original på cd/dvd.

 

 

Tackkort

Leveranstid 14 dagar - från 29kr/st

 

Jag hjälper jättegärna till med att göra era tackkort personliga. Prisuppgift ges vid förfrågan då detta beror på kundens specifika önskemål. Kort går naturligtvis att beställa i efterhand.

 

 

 

 

"Camilla har gett oss ett professionellt bemötande och agerande från början till slut och vi känner att hon la ner sin själ i sitt uppdrag. Under själva fotograferingen fick Camilla oss att slappna av och få fram ett naturligt samspel oss emellan. Bilderna fick vi snabbt ta del av efter bröllopsdagen och vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi är helt enkelt helnöjda med vår bröllopsfotograf Camilla och kan varmt rekommendera henne till andra."

 

Anna & Carl-Johan Laurell

 

 

"Avslappnad atmosfär och mycket proffsigt, vi kände oss inte obekväma en sekund utan njöt av hela upplevelsen. Många vackra bilder blev det som vi kan njuta av i många år framöver och som hjälper oss att minnas vår fantastiska bröllopsdag!"

 

Emma & Jörgen Grahn

 

 

Ingår i alla paket:

Ett planeringsmöte innan bröllopet. Vi går igenom dagen och önskemål. Dessutom rekognosering av porträttplatser, kyrka och festlokal, någon vecka innan er bröllopsdag.

 

Bokning:

Sommarmånaderna är populära och det kan vara en bra idè att boka i god tid. Bokningen är preliminär till dess att bokningsavgiften på 2000kr är betald. Efter första möte ska betalningen göras inom 7 dagar. Vi skriver ett kontrakt på vad vi kommit överens om. Om inte betalningen har skett är det möjligt för andra att boka.

 

Cd/Dvd:

Med högupplösta bilder kan ni själva göra kopior; tex tackkort, förstoringar till mormor eller en canvas-tavla till vardagsrummet… Det vill säga hur många kopior man vill i all framtid. Därför har jag höjt mina priser en aning och inkluderar numera även en cd/dvd med högupplösta bilder till alla brudpar.

Leverans:

Normalt 14 dagar efter fotografering får ni cd/dvd och/eller era fotografier. Här kan ni välja ut bilder till förstoring, tackkort och allt annat ni vill göra med era bilder. – Fundera på vad ni vill ha så får ni hjälp med förslag på olika bildlösningar som fungerar för er.

Villkor

För att bokningen ska gälla skall förskottsinbetalning göras omgående med 2000 kr. Resterande belopp skall betalas senast 20 dagar efter bröllopsdatum, därefter dröjsmålsränta 18 %. Vid utebliven betalning lämnas inga bilder, cd eller dvd ut. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning gjord senare än 60 dagar före bröllopsdatum. Camilla M Svensson äger upphovsrätten och kan använda bilderna i egen marknadsföring i trycksaker och på internet. Ni kan använda bilderna fritt i ett icke kommersiellt bruk och för privat bruk. Om en bildpubliceras i tidning/webb skall byline anges: www.fotografsvensson.se Frakt & emballage tillkommer på samtliga försändelser enligt postens netto. Milersättning utgår utanför Stenungsunds kommun med 40 kr/mil. Prislistan gäller t o m 2015-12-31.

 

Camilla M Svensson Stenungsund Sweden info@fotografsvensson.se +46 (0)702 409050