Familj

Fotograf Camilla M Svensson

Familj

Bilder tagna med hjärtat på era barn och hela familjen!

 

Familjebilder/Barnbilder/Dop

1,5 Timma och 2 Timmars redigering - 2500kr

 

Jag följer gärna med upp i favoritkojan eller ner till stranden och fotograferar er där. Jag utgår ifrån vad ni tycker är roligast så blir bilderna naturliga och fulla av liv. Ta med favoritsnuttefilt, nalle, instrument om någon spelar eller annat som kan göra bilderna mer personliga. Låt fantasin flöda. Tänk på att det inte behöver vara perfekt. Självklart tar jag även mer formella bilder, enskilda eller med hela familjen.

*Inkluderar webbaserat bildalbum för urval av 10st foton i storlek 10x15 och dessa fotografier på cd/dvd.

 

 

Gravid

1 Timma fotografering och 1 Timmar redigering - 1500kr

 

Bevara minnet av att vara gravid. t.ex. bilder när magen får en puss av den blivande pappan. Jag fotograferar hemma hos er, utomhus eller enligt andra önskemål.

*Inkluderar webbaserat bildalbum för urval av 10st foton i storlek 10x15 och dessa fotografier på cd/dvd.

 

 

Privatfester

Vänligen kontakta mig för offert.

 

 

Tackkort

Leveranstid ca 10 dagar - från 29kr/st

 

Jag hjälper jättegärna till med att göra era tackkort personliga. Prisuppgift ges vid förfrågan då detta beror på kundens specifika önskemål. Kort går naturligtvis att beställa i efterhand.

 

 

 

 

Varje uppdrag har sina speciella förutsättningar och önskemål. Därför är det svårt att ange alla priser för all situationer samt alla typer av uppdrag. Om ni själva har önskemål på hur ni vill att jag fotograferar kontakta mig så ger jag er en prisuppgift på det.

 

Ingenting är omöjligt!

 

 

 

Bokning:

Sommarmånaderna är populära och det kan vara en bra idè att boka i god tid. Bokningen är preliminär till dess att bokningsavgiften på 1000kr är betald. Efter bokning ska hand-penningen betalas inom 7 dagar. Om inte betalningen har skett är det möjligt för andra att boka.

 

*Webbaserat album

Efter fotografering får ni tillgång till ett webbalbum med era fotografier, ca 20-40st. Här kan ni välja ut bilder till förstoring, tackkort och allt annat ni vill göra med dina bilder. – Fundera på vad du vill ha så får ni hjälp med förslag på olika bildlösningar som fungerar för dig.

Vill ni ha samtliga bilder från ert webbaserade albumkostar detta:1995kr

 

 

 

 

 

Villkor

För att bokningen ska gälla skall förskottsinbetalning göras omgående med 1000 kr. Resterande belopp skall betalas senast 20 dagar efter fotografering,

därefter dröjsmålsränta 18 %. Vid utebliven betalning lämnas inga bilder, cd eller dvd ut. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning gjord senare än

10 dagar före fotograferingsdatum. Camilla M Svensson äger upphovsrätten och kan använda bilderna i egen marknadsföring i trycksaker och på internet

Ni kan använda bilderna fritt i ett icke kommersiellt bruk och för privat bruk. Om en bild publiceras i tidning/webb skall byline anges: www.fotografsvensson.se Frakt & emballage tillkommer på samtliga försändelser enligt postens netto. Milersättning utgår utanför Stenungsunds kommun med 40 kr/mil. Prislistan gäller t o m 2015-12-31.

 

Camilla M Svensson Stenungsund Sweden info@fotografsvensson.se +46 (0)702 409050